banner

Welkom bij Shagall

Stress & burn-out coach

Een burn-out ontstaat door een langere periode van energieverlies en chronische stress. Vaak gaan zorgen of teveel spanning hieraan vooraf. Er wordt teveel inspanning gevraagd aan je brein. Je veerkracht en energie nemen af en je elastiek knapt, het licht gaat uit.
Iedereen ervaart weleens stress: Acute stress zorgt ervoor dat je goed functioneert in een noodsituatie, bijvoorbeeld in het verkeer…Daarna is het de bedoeling dat je lichaam terug tot rust komt en herstelt.
Bij chronische stress daarentegen bevindt je lichaam zich voortdurend in een alarmfase en komt het niet meer aan herstel toe.
Tijdens een coachsessie creëer ik een veilige, rustige omgeving waarin jij centraal staat. Het doel is om weer aan te sterken en je batterij opnieuw op te laden, ontdekken waar je energieverspilling zit en hoe je meer energie kan opdoen. Je krijgt nieuwe inzichten in de stressoren in je leven, door in gesprek te gaan en met behulp van oefeningen. Doordat je meer in contact bent met jezelf zal je ervaren dat je bewuster wordt en daardoor ook betere keuzes kan maken voor jezelf. 

1 uur 55 €