banner

Welkom bij Shagall

Individueel voedingsadvies

Gezonde voeding neemt een belangrijke plaats in in de totale benadering van onze gezondheid. De laatste 40 jaar is er in onze maatschappij een sterke toename van chronische ziekten en voeding speelt hierin zeker een rol. Maar soms zien we door het bos de bomen niet meer, er is zoveel over geschreven, vaak tegenstrijdige berichten,…Elke mens is uniek en voeding kan dan ook het best individueel bekeken worden. Samen met jou ga ik op zoek naar evenwichtige voeding die bij jou past.
Met behulp van een voedingsdagboek kan ik je voedingspatroon evalueren en bijsturen waar nodig. (rekening houdend met je mogelijkheden en behoeften).

Iedere stap die je zet is een stap in de goede richting. Je kan beter langzaam veranderen en volhouden dan plots alles omgooien en hervallen.

Smaken en voorkeuren gaan vaak veranderen zodra je lichaam gewoon is aan andere voeding.
Hierbij wordt uitgegaan van een evenwichtige eet- en levenswijze die het behoud en/of het herstel van je gezondheid bevordert. Kruidenadvies en voedingssupplementen kunnen naast een gezonde levensstijl en evenwichtige voeding een bijkomende ondersteuning bieden om je weerstand en gezondheid te versterken.
 
Gezonde voeding en een gezonde levenswijze belonen ons met meer energie, innerlijke rust en een heldere geest.